Вітаємо отця Іоана Дмитрука с.Текля з його першою річницею священицького служіння

Христос Рождається  Славімо Його!

У ці дні,Коли Свята Церква святкує най величніше,най більше свято Різдва Христвого. Люди возносять і свої молитви до народженого немовляти просять щоб Іісус Христос послав для людей все те що потрібно,все те що люди просять.Але милосердний Господь,Пастирь всіх людей  можливо не дає,але і не залишає надії людям на милість Божу.

Вони моляться і просять всього що потрібно,а потрібно нам перш за все любов до Бога та ближнього,любов до Матері Церкви. А також в день Різдва Христового возносить свої молитви настоятель свято Успенського храму с.Текля свящ. Іоан Дмитрук. В цей святковий день священик Іоан святкує свою першу річницю пастирської діяльності, пастирської проповіді серед своєї пастви яку вручив ньому Пастироначальник Господь наш Іісус Христос. Він возносить най палкіші і гарячі молитви за свою паству яка була ньому вручена при хіротонії,а також за свою духовну сімю.

Отже в цей день вітаємо Вас отче Іоане з духовним та великим святом всі священики благочиння Кримненської округи.Бажаємо Вам Божої допомоги у дальнійшому служінні.

Хай Богомладениц Іісус Христос допомагає Вам в пастирському служінні і дарує мудрість,здоровя та сили духовні і фізичні.Многая і благая літа Вам.

Прес-служба благочиння.

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

a a a

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>