Поминальна субота

 В третю поминальну суботу  в Івано-Богослоському храмі с. Галина Воля по традиції Богослужіння очолив  митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

Напередодні вечором  відбулася сповідь парафіян, паломників з сусідніх сіл, районів і Білорусії.

Духовна весна покаяння спонукає кожного християнина постом і молитвою омити свою душу від гріховного пороку і в дні пам’яті всіх усопших допомогти своїм рідним, які відійшли у вічність.

В своїй проповіді владика Ніфонт повчав віруючих з чистим серцем і душею приступати до сповіді і Святого Причастя, відсікати від себе всякий гріх, каятися, молитися з надією на Всемилостивого Бога, який чекає нашого покаяння: «Всі ми маємо прийти до свого Творця, відійти у вічність. Для  цього нам потрібно бути завжди готовими, з терпінням нести свій хрест, який дав нам Господь. А в очистительні дні спасительного посту залишити всі образи, простити свого ближнього, щоб з радістю зустріти торжество Воскресіння Господа»

Линула в небо молитва і за тих хто помер. Вічна їм пам’ять.

Владика в дарунок своїм землякам привіз з Святої землі різблений з дерева Хрест. На хресті різблені іконки- шлях Ісуса Христа на Голгофу, на страждання. Кожне небайдуже серце здригнеться, дивлячись на Господа, на муки які Він терпів заради нас.

Слова вдячності промовив настоятель прот.Сергій Никонюк.

Надія Міндер.

img_2405img_2406img_2412

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

a a a

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>